sobota 30. mája 2015
Jahodové crumble
Letný teplý dezert, zjemnený vanilkovým jogurtom, ovocie si v ňom môžete zameniť podľa sezóny, mrveničku na vrchu tiež za mandľovú, marcipánovú, orechovú, jednoducho je na Vás akú variáciu si zvolíte a zakaždým bude tento dezert výnimočným ...
Suroviny :
500 g jahôd
3 PL cukru
škorica
vanilkový struk/extrakt
jogurt
ovsené vločky
maslo
hladká múka
Postup :
Jahody umyjeme, nakrájame na malé kúsky, posypeme 2 lyžicami cukru a uložíme do zapekacej veľkej nádoby alebo do malých nádob. Z múky, škorice, vločiek a zvyšného cukru si spravíme drobenku, ktorou posypeme jahody. Pečieme pri 200°C asi 25-30 minút. Podávame jogurtom, ktorý sme ochutili vanilkou. Dobrú chuť.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre
(
Atom
)
Žiadne komentáre :
Zverejnenie komentára