piatok 29. mája 2015

Zapečená zelenina s parmezánom a bylinkami



Zapečená zelenina je výborným ľahkým jedlom, ja by som ju dokonca zamenila aj za hlavné jedlo ...pre svojich chlapov k nej pripravte kúsok mäsa a zdravý, ľahučký obed máte raz dva ...

Suroviny :
baklažán
cuketa
rajčiny
zemiaky
paprika
olivový olej
soľ, mleté farebné korenie
čerstvé bylinky
parmezán



Postup :

Všetky suroviny si nakrájame na plátky, uložíme ich natesno vedľa seba, osolíme, okoreníme, pridáme bylinky ( tymián a rozmarín som použila ja ) polejme olivovým olejom a pečieme zakryté pri 180 °C asi 25 minút a dopekáme odokryté a posypané parmezánom ešte asi 20 minút. Zeleninka je dobrou voľbou ako príloha k pečenému mäsu alebo rybe..dobrú chuť :)


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára